https://shbd.io/s/Kehc4ose
galeri ile alakam yok örnek olsun diye link koydum. megane 4 var bende değiştirsem mi gayet geniş ve donanımlı
c4 picasso
Bir sonraki almayı düşündüğüm araç olur kendileri. Picasso ile tanışmam 2001 Citroen Xsara Picasso ile oldu. Almanya'da yaşıyorum ve ihtiyaçtan aceleyle idarelik almıştım. Konforuna hayran kaldım. 3 sene oldu aktif olarak kullanıyorum, memnunum çok şükür. Alırken ve aldıktan sonra şu yorumlarla bol bol karşılaştım " Citroen pejo uzak dur, bunlarda çok elektronik problemler var kardeş " falan filan ama çok şükür beni yarı yolda koymadı. Her yaz Almanya-Türkiye gelir giderim.
C4 Picasso'da Türkiye'de varmı bilmiyorum ama Avrupa'da masajlı koltuklu modelleri var. En full olanı çok acayip bişey. 4-5 aydır araştırıyorum, sadece şanzımana dikkat edin diyorlar 2016 öncesi otomatik viteslerinde robotik kolda problem oluyormuş. Mümkün olduğunca 2016 ve üstü EAT-6 ve EAT-8 şanzımanlı modellerini tercih etmeye çalışın.
Birçok picasso grubunda bulunuyorum, küçük şehirlerde usta ve parça sıkıntısı yaşanıyor. Bana sorarsanız bu yüzden bu araçlar tutulmuyor. Büyük bir yerde yaşıyorsanız sorun olmaz diye düşünüyorum, ben her sene bakımlarımı İstanbul'da yaptırıyorum sıkıntı çekmedim ama farklı şehirlerde sıkıntı çeken arkadaşlar var.