dertliA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kurumsalda api bize mi ait oluyor?

konu için genel konuşacak olursak ben de başarılı olamadım. sanırım başarılı olmak için parça parça makaleler oluştuurp birleştirmek lazım. bir de çok kelime iyi makale demek değil bana göre. ayrıca prompt çok önemli .daha önce bir yerde yazmıştım şu husus da önemli : makalelerde 1000 kelime varsa bunların 950 tanesi farklı kelime olması lazım.

ve en önemlisi de domain otoritesi sanırım. 10 15 yıllık kesintisiz geçmişi olan domainlerle denemek lazım.

son olarak da news kaydı yeni sitelerde ilk iki üç gün konuyu yukarı çıkarıyor sonra hem indexler siliniyor hem de konu geriye düşüyor. news almak akıl işi değil sitelere. newssiz geç indexleniyor lakin indexler kalıcı oluyor. ya eski konuları yeniden yeniden göndereceksin gazeteler gibi ya da news almayacaksın bana göre.

Evet hocam kurumsalda API size ait. Diğer yazdıklarınız için mesajımı güncelleyeceğim.

Edit: Backlink olmadan trafik kazanmak artık çok zor, rekabet gittikçe yükseliyor. Çöp linkler alarak insanlar yükselmeyi umuyor ancak para harcamadan sıralamayı da yükseltemezsiniz. Makalelerinizi alanında uzman kişiler bile yazsa, sizle aynı konuyu paylaşan ve backlinkleri sizden iyi olan biri üstünüzde çıkacaktır. Burada otoritelik de çok önemli, bir sitenin geçmişten gelen otoritesi backlinkten daha değerli olabilmektedir.

Birkaç sene önce semrush ya da similarweb bir rapor yayınlamıştı, ilk sayfadaki içeriklerin çoğunun 1500 kelimeden fazla olduğuna yönelik. Ancak günümüzde artık bu durum değişti, insanlar uzun yazılar okumak istemiyorlar. Aynı konuyu kısa bir şekilde açıklayabilen siteler daha yukarılarda çıkabiliyor. Örneğin iş ilan sektöründen örnek verecek olursam 1500 kelimelik bir içeriği 300 kelimelik bir içerik geçebilir. Zamanlama, link, otorite, para, devamlılık. Bunların birleşmesi şart.