Makale botu yazın ve sonuçlara bakın.
FatGPT.com.tr
Fatbotter.com
Makalepaneli.com
Üçü de bize ait. Ayrıca çekinmeden paylaşıyorum, personelalimi.gen.tr de bize ait. Son 1 yıldır fatbotter içerikleri kullanıyoruz. Aylık geliri 3k'dan 10-13kya çıktı.
İçerikleri tamamen fatbotter ile güncelledik. Fatbotter desek de içeriği yazan chatgpt.
kurumsalda api bize mi ait oluyor?
konu için genel konuşacak olursak ben de başarılı olamadım. sanırım başarılı olmak için parça parça makaleler oluştuurp birleştirmek lazım. bir de çok kelime iyi makale demek değil bana göre. ayrıca prompt çok önemli .daha önce bir yerde yazmıştım şu husus da önemli : makalelerde 1000 kelime varsa bunların 950 tanesi farklı kelime olması lazım.
ve en önemlisi de domain otoritesi sanırım. 10 15 yıllık kesintisiz geçmişi olan domainlerle denemek lazım.
son olarak da news kaydı yeni sitelerde ilk iki üç gün konuyu yukarı çıkarıyor sonra hem indexler siliniyor hem de konu geriye düşüyor. news almak akıl işi değil sitelere. newssiz geç indexleniyor lakin indexler kalıcı oluyor. ya eski konuları yeniden yeniden göndereceksin gazeteler gibi ya da news almayacaksın bana göre.