Arkadaşlar +6285768151011 numarasından biri yazdı. "Sen kimin kökünü kazıyorsun. Ayaktayız her zaman ki gibi" diye biri yazdı bir baktım profiline SeyyİT Çağlı imiş. Çalınan TC'lerden TC'mi bulmuş, benim TC'mi ve numaramı internet sitelerinden yayıp benim adıma insanları dolandıracağını söyleyerek tehdit etti. Güldüm geçtim tabi... Yapmazsan şerefsizsin dedim. Beyin fukarası zibidi kendince küfür etti, tehdit etti anlayacağınız bir ton delil ve bilgi verdi bana sağolsun.

Aşağıdaki fotodan soldakinin kendisi olduğunu söyledi. İnanabilir miyiz bilmiyorum ama bu beyin fukarası aslında o kadar acemi ki doğru söylüyor da olabilir. Daha önce tipini gören varsa ve teyit ederse sevinirim. En azından söveceğimiz adamın suratını bilelim ki söverken hayalimizde canlansın zibidi...

Diğer elde ettiğim bilgi ise bu zibidi bizim dosyalardan bunalmış ve muhtemelen yakalama kararı çıktığı için vatan haini bir fare gibi ülkeyi terketmiş. Hapse girse bu kadar sevinmezdim. En azından vatanından ettik zibidiyi. Ailesinden, yerinden, yurdundan, vatanından ettik.

Diğer elde ettiğim veri ise R10'a tekrar girdiğini ve insanları dolandırmaya devam edeceğini söyledi. Aman dikkatli olalım... Mayıs 2024'deki mahkememde hepsini tek tek anlatacağım hakime. Zibidiyi ülkeyi dar ettik en azından kullandığı IBAN ve telefonlarda banlansın. Numaramı da reklam etme dedi. Bende tabi birazdan yayımlarım forumda dedim. Bilginiz olsun. Sövüp saymak isterseniz numarası: +6285768151011

Son bilgiler bunlar... Söyledikleri bizleri çarptırmak için de olabilir o ihtimal de var ama bence bu bilgiler doğru. Yine de temkinli olmakta fayda var...