Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar. Biraz araştırdımda hep bilgiler parça parça tam bulamadım. ChatGpt API'yi bir siteye veya uygulama entegre edince Openai sitesindekinden farkı oluyor mu? Mesela forumda Chatgpt entegreli makale botları satılıyor. Ben Chatgpt kullanmak yerine neden o makale botunu kullanayım? Veya diğer işler için bir farkı kalıyor mu?
Chatgpt'ye sordum çok genel cevaplar veriyor. Başka hiçbir yerde düzgün net cevap bulamadım. Teşekkürler
Merhaba,

Biz de dahil olmak üzere forumda bu işi yapan herkes zaten GPT entegrasyonu yaptığını yazıyor. Ancak bu işi sadece ChatGPT entegrasyonu olarak görmemek lazım.

En önemli 3 avantajı yazayım:

1. En önemlisi herkes prompt yazamıyor veya yazmak istemiyor. Makale botları ise binlerce makalede test edilmiş ve her zaman güncellenmiş promptlar kullanıyor.
2. Zamandan tasarruf yapılıyor. ChatGPT'de manual prompt yazarak 5-10 dakikada yazdırabilecek bir makale, makale botları sayesinde 1-2 dakikada hazır olabiliyor. Özellikle toplu makaleye ihtiyaç duyanlar, ChatGPT ile günler sürecek işi, makale botları ile 1-2 saat içinde yapabiliyorlar.
3. Tüm sitelerinizi entegre ederek tek bir yerden yönetme imkanı sunuyor.

Ayrıca makale özgünleştirme, makale önerisi, makaleyi görsel olarak zenginleştirme ve daha pek çok avantaj eklenebilir. Ancak en önemlileri bunlar diye düşünüyorum...