alikose01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
açıkcası çok önermiyorum yakıttan dolayı ama kendi kullandığım araç olan chevrolet captiva'yı önerebilirim yakıt olarak çok yakıyor ancak konfor, sağlamlık , teknoloji olarak yılına göre dolu hem de hiç bozulmuyor.
Kısa detay: hiç bozulmuyor lafını kullanmak biraz cürretkâr olmuş olabilir ancak amcam bu aracı 2008 de 0 km almış ve şuan 380bin de hâla kullanıyor ve bir problem çıkarmadı ki kendisi aracını çok hor kullanır, bende amcama güvenerek 2020 yılında 2012 model 4x4 olanını aldım bende o gün bugündür bakmını yap sür kafasıyla sürdüm daha problem çıkmadı.
öte yandan şuan biraz biriktirdim ve ayın 8-10 gibi tam denkleştirdiğimde bir tane ford transit courier alıcam, aklımda kargo firmalarında falan çalışıp biraz para kazanmak hemde sağ solu gezmek için iyi bir araç olacağını düşünüyorum, çok az yakıyor , parçası ucuz , eski model değil ve biraz dolusunu alırsan uzun yolda bile keyifli olacağını düşünüyorum.
sende o yüzden önce ihtiyaçlarına karar ver ve ona göre bir seçim yap araç tavsiye ile alınabilecek bir şey değil bana göre.
Chevrolet türkiyeden çekildi ve parçası bulunmuyor diye biliyordum o yüzden bu kadar donanım piyasaya göre ucuz kalıyor diye düşünüyorum. Otomatik vites arıyorum hocam ticari araçta otomatik olunca binek araç fiyatına geliyor tabiki sizin yapacağınız iş için çok mantıklı bir tercih olur.