Maksadım malınızı kötülemek değil ancak madem yanıt yazmışsınız şunları bilin isterim
Bu jenerik bir domain değil. Yöresel, çekimli bir sözcük. Sevdicek diye birşey yok zaten, orjinali "sevdiceğim". Kaldı ki oda jenerik değil.
İnteraktif sözlüklerde geçiyor olması alan adını değerli kılmaz. Size bu şekilde 50 tane kelime örnek verebilirim isterseniz

Buda domain değerini belirleyen bir değer değil.
Yaş satışlarda bir değer kriteridir. Ancak alan adının değeriyle katlamalı değer kazanır. Dolayısıyla sdfjf34f439fı34.com 'un 4 yaşında değil 24 yaşında bile olması değerine 1 TL katmaz.
Godaddy'de 5-10 trafiği olan global domainlerin ederi kayıt ücretini geçmiyor. 20-50 arası hit'i olan en az 50 domain bulabilirim size yine dilerseniz
Duymak istedikleriniz olmayabilir ancak gerçekler bunlar maalesef. Bilmiyorum global piyasada ne satışınız oldu bugüne kadar ancak duygularla hareket etmemek lazım.
Ya dediğiniz gibi sizin 15 yılınız çöp, yada benim 24-25 yılım çöp. Karar sizin.
Peki sizde şunları bilin o zaman;
Sevdicek kelimesi ek almamış bir kelimedir. Sevdiceğim ise sevdicek kelimesinin iyelik eki almış halidir. sevdicek.com'da Türkçe jenerik bir domaindir.
İnteraktif sözlüklerde sevdicek başlıklarının olması ve bu başlıklara sayfalarca yorum olması, kelimenin anlamının herkes tarafından bilinmesi ve akılda kalıcı olması, 4 yaşında olması ve 5-10 hitli olması da domaine değer katar.
sdfjf34f439fı34.com domaini ve Godaddy'deki herhangi 5-10 hitli domain ile sevdicek.com kıyaslanamaz.
Sizin bildiğiniz size, benim bildiğim bana.