SitePro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu daha kötü ya, ben sizi ateist zannetmiştim. Kesilen ağaç, keşke bizi doğrayan baltanın sapı bizden olmasaydı diyor ya işte öyle. İslam'ın hâkim olmadığı sadece sözde İslam'ın yaşandığı ülkelere bakıyorsunuz. Evet Allah kâfirlere de veriyor. Çünkü Allah'ın bir ismi da Rahman'dır. Yani dünyada inanan veya inanmayan herkese verir. Allah "Kalpler Allah'ı anmakla huzur bulur" diyor kuranı Kerim'de eğer siz bunu saadet olarak görmeyip mersedese binmeyi saadet görüyorsanız. Bence inandığınız şeyi tekrar gözden geçirin.
Hocam dalga mı geçiyorsun : )

Alıntı
Çocuğunuza yapacağınız en güzel yatırım nedir? Ucu açık bir soru.. Altın vs düşünüyordum fakat borsa hisselerinin geçmişleri ve bugüne bakınca kafam çok karışıyor..
Bu adama çocuğu için tek önerin Allahı bilse yeter yani öyle mi ?
Bir defa adam maddi öneri istemiş.

Bende sana Allahı bilen ülkelerin halini örnek gösterdim. Diğer dinlerdekilerle işim yok senin bir şey söyledin bende ona istinaden cevap verdim. Demek ki neymiş sadece Allahı bilmek yetmiyormuş. Sadece Allahı bilerek saadetede ulaşamıyorsun.
Filistindekiler saadetten 4 köşe olmuşlardır kesin. Zorla ağır konuşturtacaksınız bana.

Çalışan gelişir büyür ve kazanır , çok dua eden değil. Ha sen duanı yine et o başka konu.

Sen bu adama çocuğu için iyi bir eğitim alsın onlara ek olarak dininide öğrensin desen konu buralara gelmezdi : )

Her neyse mesajımı alıntılamayın.