biraz Bence spesifik bir durum herkes WP basıyor geçiyor bunlada kalmıyor dönüyor chatgptye şu nedir diyor çıkan sonucu okumadan kopyala yapıtır yapıyor sonra onay gelmiyor hal öyle olunca ne onay geliyor ne para biraz ilgi isteyen bir şey emek isteyen bir şey kaliteli çalışmak lazım bir site için hemen hop genel blog diyip kurup içine spam basmakdan ciyaze daha özel konu seçip arama hacimlerine anahtar kelimelerine odaklanmak üzerlerine + Sosyal medya + backlink çalışması vs eklemek lazım Bence biraz daha zengin işi gibi oluyor artık içerik üretecek kapak fotoraıfla ilgilenecek içerikleri okuyacak + üzerinde çalışacak 100 tane sitesi değilde 3-5 tane olacak ama gerçekten ilgilenelecek siteler lazım diye düşünüyorum.
1 tane site XXXXX anahtar kelimesine dönüpte 100K farklı ingilizce alakasız sitelerden backlink almaktansa ilgili içerik üretip insanlara ulaşıp daha kendi kulvarında olman lazım diye düşünüyorum ama tabi ciddi gelirler elde etmiş işi çözmüş insanlarda muhakka var hatta forumda sanırımsam
@ByHicKimse; var o bu konularda gayet iyi diye görüyorum herkes övgü ve sevgiyle bahsediyor onun fikirleri çok daha değerlidir.
@ByHicKimse; sizide öyle etiketledim ama kusura bakmayın
Adsense onayı benim için şimdiye kadar hiç problem olmadı hocam onay için site yapmadım, sitelerimin çoğu proje siteleri olduğu için istediğimiz index ve hit seviyesine geldikten sonra onaya gönderirim onay konusunda şimdiye kadar sıkıntım olmadı hiçbir sitemde