Faturayı yerel esnaf kendi kesecekse alma.Ama yok cihaz bozdurmadir örneğin biri Turkcell vodafondan almış satmıştır gözü kapalı alabilirsin. Hepsiburada ile pazarlık yapabilecek misin?
Turkcell in CEO suyla oturup bı çay içme iki lafın belini kırma imkanın nedir?
Hepsiburadadan trendyoldan vb. firmalardan alınan telefonlar hakkındaki şikayetlere göz attın mı hiç? İnsanların nasıl çaresiz bırakıldığında , orjinal diye satılan birçok cihazın kaçak olup imeil mudahelesi yapıldığına ve en önemlisi karşinda şikayetçi olacagin yada derdini anlatabilecegin bir muhattap olmamasına ben çok şahit oldum.Cokta madur gordum.
Bu iş o kadar kolayki örneğin adamlar kaçak telefona imeil atıyor yazıcıdan bı garanti kağıdı xxx firma bı naylon fatura xxx firma ortada ne garanti var ne firma oysa. Telefon servise gidiyor aradan geçmiş 6 ay pat telefon garantisiz.
Velhasıl kelam yerel esnaftaki cihaz bozdurma ve Turkcell vodafone Telekom mediamark vb. Faturaliysa emin ol daha iyi.Yada bütçen varsa Apple kendi stesinden al.
Saygılar sevgiler.
Kıymetli yorumuz için çok teşekkür ederim, en uygun seçeneği düşünüp karar vereceğim artık.
Saygılarımla..