Herkesin profili + trade dolu maşallah ama iş verdiğinizde anlıyorsunuz gerçeği iade yapıldığı zaman sorun çözülmüş olmuyor geçen zaman sizin müşteri ile olan sıkıntılrınız. Olumsuz deneyimler ve - tradeler hangi üyelik paketi olursa olsun kaldırılmamalı. Birde efelenenler oluyor şu gün yetişmezse ücret almam, ben sana şu kadar öderim diye ona rağmen iş yapılmıyor sonrasında alabilirsen verdiğin ücret iadesi yoksa mahkemeyle uğraş dur hoş 2 senedir arkadaşın biri ile uğraşıyorum hala elimiz boş oda çözüm değil. Forumdan iş verirken 40 kere düşünüp yaptırabiliyorsak iş bitimi fatura + ödeme şeklinde anlaşmaya çalışıyoruz artık. Bu kadar ticaret dönen bir forumda artık get sistemi şart bence bunuda aşıp komisyon ödememek adına kendi arasında anlaşmaya çalışanlar olcaktır ama onlarda kendi ayağına sıkmış olur en azından
aynen öyle söylediğim gibi escrow sistemi şart! Üstelik escrow sistemi yönetim yaparsa, r10'a ilgi kat kat artacaktır. Çünkü escrow = güvenli ticaret.
Lütfen bu konuyu en üst sıralara taşıyalım, konuyu okuyup geçmeyin arkadaşlar. up'layın.