Dediğim gibi hocam adsense alternatifi platformlar fiyat konusunda malesef adsense kadar iyi değiller. Adsense uzmanı değilim daha önce haber sektöründe de yer almadım. Fiyatları net bilmiyorum. Ama bu zamana kadar 20'ye yakın sitemde kar amacı ile içerik üretimi yaptım. Adsense, Ezoic, Adsterra, Monetag, AdMatic, Yandex Publishers ve daha aklıma gelmeyen birçok platformu denedim tüm sitelerimde. Kendi deneyimim ile fark ettiğim şey şu ki istikrarlı olarak en iyi fiyat adsense üzerinde. Şimdi bir arkadaş ref linki ile çıkar gelir der ki burası şu kadar veriyor. 1 ay sonra ya site patlar paranızı vermez yada BGBM veya TBM değerini en dibe çakar para ödemenizi aksatır. Malesef çok arıyorum bende alternatif fakat yok yok yok. Şuan onay almaya çalıştığım 3 sitem daha var onaylılar haricinde. Sorununuzu net bir şekilde anlayabiliyorum yani. Fakat 3 kuruşa kullanıcılarıma kalitesiz reklam göstermek yerine adsense alana kadar 3 kuruş kazanmam yapacak bir şey yok. Ha adsense den ban yediyseniz diyeceğim bir şey yok. Kapı kapı gezmiş defalrca denemiş biri olarak sonuç hep hüsran oldu. Naçizane burdaki paylaşımım kendi deneyimlerimdir. Dediğim gibi ben bir adsense uzmanı değilim işim de onay almak vs değil forumdaki bazı arkadaşlar gibi. Onların da kendi itirafları üzerine gördüğüm şu ki onlarda şuan zor dönemdeler. Garanti veriyoruz sitenize adsense onayı alacağız diyen arkadaşlar alamamaları halinde sizi değil kendilerini suçlayıp %100 para iadesi yapacaklarsa onlara başvurun. Ama kendilerinin bu kadar cesaretli olduklarını düşünmüyorum.
Evet hocam detaylıca okuduum haklısınız , bende başvurdum ama 1 hafta oldu hâlen incelemede inşallah onaylanır 💜