Merhaba,
(biraz uzun bir yazı olmuş kusura bakmayın)
Son 2 - Haftadır stres gerginlik ve ardı arkası kesilmeyen sorunlar,
Neydi bunlar anlatıyorum hemen.

3 aydır aktif çalıştığım firma " Kendini işe yeteri kadar vermiyor, çaba göstermiyorsun" diye bahane edip beni işten çıkardı. Seçim öncesi durumlarda olduğumuz için yeterli iş ilanı yoktu gaziantep'te iş arayışım biraz acil ötesiydi. ve kira gününe kadar yanlızca iş arayabildim. 15 gün kadar sonrasında iş bulamadık, bu sebeple memleketim şanlıurfaya geri döndüm.

Şimdi konu başlığında yazan iyilik yapıp denize attım mevzusu nereden geliyor, Benim daha önce 1.5 yıl çalıştığım firmadan bir abi bana ulaştı dijital pazarlamadaki personel ayrılınca o göreve gelmiş fakat dijitalin D sini bilmiyor adam zerrece, benden GTM, GA4, ADS dönüşümleri konusunda önce eğitim istedi, hafta sonu 4-5 saatimi ona verip eğitim verdim, sonra GTM kurulumları için ücretli destek istedi fakat ben para almak istemedim. Emeği geçen bir insan üzerimde, normal şartlarda 7-8 Bin TL ye başkasından teklifi alıp yaptırması gerekirken ben işsiz olup paraya ihtiyacım olmasına rağmen kira param bile çıkışmazken 1 Kuruş para bile istemedim.
Ancak tek birşey istedim. İşsiz olduğum tam bu süreçte firmanın amerika ve yurt dışı pazarı için shopify uzmanına ihtiyacı vardı, shopify da uzman değilim fakat ortalama bilgim var iş yapacak kadar var en azından ve çalışmamı da en iyi onlar bildiği için abiden beni bu pozisyona alması için ricalar ve yalvar yakar(ciddiyim) isteklerde bulundum (bu arada pozisyona alımı yapacak kişi oydu) ancak sürekli bir bahane ile karşıma geldi, bir senin İngilizcen iyi değil dedi, bir Amazon Amerika tarafını bilmiyorsun dedi, bir eski personeli işe almayı Düşünmüyorlar dedi.
Ve sonunda da almadılar zaten.

Tüm bu olanların üzerinden günler geçti, 19 şubat günü kulağımda bir sorun oldu ve bende zaten 20 Şubat'ta memlekete dönecektim gaziantep'te oyalanmak istemedim kira günüme de 1 gün kalmış ev sahibi zaten idare etmiyor. Memlekette döner dönmez 21 Şubat'ta ilçedeki hastaneye gittim, doktor ani işitme kaybı olabilir odyometri testi yapın acilen dedi, ve şanlıurfa harran tip fakültesi Hastanesine 22. Şubat'ta gelip muayene oldum. Aynı gün testler ve muayene sonucu ile doktor "Sinirsel/Strese bağlı Ani işitme kaybı " sebebiyle hastanede yatış sürecimi başlattı. Ben şuan hala sizlere buradan bu mesajları yazıyorum ve tedavim devam ediyor, whatsapp durumlarına ara ara paylaşım yapmama rağmen, bu olayda bahsi geçen abi beni bir zerre olsun telefondan arayıp geçmiş olsun dileğinde bulunmadı ve sağlık durumumu. Öğrenmedi bişeye ihtiyacım var mı yokmu onu bile sormadı...

Bugün bana whatsapp üzerinden mesaj attı, Ve sanki hiçbirşeyden haberi yokmuş da yeni öğreniyormuş gibi davrandı. ekran görüntüsünü aşağıya bırakıyorum.
OLaydan sonra kendisini engelleyip numarasını da rehberden sildim. Aynı şekilde birkaç toxic insanı da sildim rehberden.

Bundan sonra herkes hakettiğini bulur...