Resmen adamın evine çökmüşsün, o adam evi alırken parasını sen mi verdin, benim de senin gibi bi kiracım var adamın aylık geliri 100 bin lerde ben 20-25 bin kazanıyorum, adam benim lüks evimde yaşarken ben tavanı küf akan evde kiracının ödediğinin iki katına oturmak zorunda kalıyorum. Kimsenin malına mülküne çökmeye çalışmayın bu dünyanın ahireti de var.

KutluSeo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçen sene şöyle bir mevzu yaşandı aramızda ondan da bahsedeyim. Kiraya %60 oranında zam yaptık. Bir ay sonra beni aradı evi satacağım emlakçı gelecek boş olduğun bir günde gezdirsin evi dedi. Dedim abi bu ev satılırsa ben kaç ay daha oturabilirim? 6-8 ay daha oturabilirsin dedi. Bana sürekli aile ve ekonomi edebiyatı yaptı. Abi dedim madem sen kendi aileni düşünüyorsun doğal olarak, ben de kendi ailemi düşünerekten eğer emlakçı bu eve gelmek istiyorsa beni mahkemeye verin mahkeme bir tarih belirlesin dedim. O zaman seninle başka türlü konuşucaz kapat telefonu dedi, niye öyle dedin abi dedim suratıma kapattı. Ondan sonra evime emlakçıya haftada iki gün kapımı açayım diye ihtarname çekmişti

Yani ilk ihtarnamesini geçen sene Mart - Nisan gibi gönderdi. Sırf ben mahkemeye ver beni emlakçıya tarih belirlesinler dedim diye.