Banka entegrasyonları tam değil. 2 tane mevcut onlar da en az kullanılan bankalar diyebiliriz. Pasaport kayıtlı cihazlarda çalışmıyor. BTK entegrasyonu tamamlanmamış henüz. OTP SMS'ler ulaşmıyor. Whatsapp bile numarayı tanımıyor, aldığınız hatta whatsapp bile kurulamıyor. *Satış esnasında hiç belirtilmedi bu* Yurtdışı anlaşmaları yok, bu hatla yurtdışına çıkarsanız hat hiç çalışmıyor. Yoğunluk çok var personel sayıları az gibi geliyor. Uzun süre sadece canlı destekten destek alabildik. Baya uzun bekleyişler sonrası. Personel bir bilgi veriyor bir kaç gün sonra başka bir personel onun söylediği bilginin yanlış olduğunu dile getiriyor... Yoğunluktan dolayı üslup sorunu da yaşanabiliyor... Bu yazıyı yazarken bile destek için aradığımda 36. sıradayım

Daha gidecek çok yol var. Umarım bir an önce GERÇEKTEN 4. operatör olursunuz. Hayırlı olsun.
Hocam Whatsapp için doğrulama SMS'i ve araması alamıyorum. Bunu desteğe ilettiğimde 28 dakika süren bekleme ve görüşmenin sonunda Whatsapp ile görüşmem gerektiğini belirttiler. Mail attım onlar da otomatik mail dönüyor. Bir türlü Whatsapp kuramadık. Bununla ilgili bir açıklamanız veya çözümünüz var mıdır?
1 : Numarayı yazın sms gndericek Whatsapp sürenin bitmesini bekleyin süre bittikten sonra
Kodu Almadınızmı ? diye bir ibare gelicek üstüne tıklayın Beni Ara diyin gelen aramayı cevaplayın ve söylediği tuşa basın size doğrulama kodunu okuyacaktır.