FinansalOzgurluk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sektörde kaç yıldır varsınız hocam sektörü bana tanımlıyorsunuz yada kaç müşteriniz var rica edeceğim araştırın demekki bir yerlerde hatanız var dogmatik olmayın gelişime açık olun. Görev sistemlerini araştırın Awarder yazılımları sahibi olarak 500 üzeri aktif görev sistemi kurdum 5 yıldır aktif tüm sektörde yaşanan her olayı biliyorum Türkiye’nin en büyük görev siteleri benim yazılımımı kullanıyor. Müşteri ucuzu sevmez değeri sever siz değer kazandırırsanız müşteri memnun olur. Kısacası müşteri kalite sever.
Hocam Görev sitesine laf atan oldu mu? Ayrıca görev sitesinden gelen hiçbir yorumu R10 üyeleri kabul etmiyor, açılan konuları inceleyin herkesin maddesi
- Görev sisteminden gelen yorumlar kabul edilmez.
Ki kaldı ki orada ki yorum yapan üyenin biri olumsuz yorum yaptığı zaman ulaşmaya çalış, düzelttirmeye çalış bizim başımıza çok geldi.

Evet, ben de kaliteden bahsediyorum. Yerel rehber hesaplarından atılan bile yorumların ömrü kısa iken görev sitesine üye olup önüne gelen her haritaya yorum yapan kullanıcının yorumu mu kaliteli? Yapmayın hocam Allah aşkına.