Benim sıkıntım kopma vs değildi ki. 1000mbs internet bağlattım, bana sağladıkları hizmet güzel bağlantı konusunda fakat modem kapat aç yapınca IP değişmiyordu, kafalarına göre santral reset yerse IP değişiyordu 10 günde 1 kere değişti onda da şehrimde elektrik gitti öyle değişti. İkinci sorun, bana verdikleri IP yine Adana'da olduğum halde Istanbul'da görünüyordu. O yüzden tüm datacenter'lara ping 20-25-30-40ms arasında bağlanabiliyordum. Üçüncü sorun, ticket açıyorsun devlet memuru gibi pazartesi-cuma saat 8-18 arası cevap veriyorlar. Cuma akşam ticket açıyorsun, pazartesi sabah cevap veriyorlar. Verdikleri cevap da kopyala yapıştır oluyor, o olmadığında da çözüme yönelik bir şey söylemiyorlar. Kısacası bizde sorun yok, bizlik bi sorun yok diyorlar. Bu nasıl kurumsallık?
Hocam şimdi sizin ip değişmiyor gibi sıkıntınız var biz bu sorunla karşılamıyoruz işinizle alakalı olabilir fakat genel olarak fiyat performans ürünü. Tracert bilgilerine kadar attım konuya. Ve davet kodumla bir çok kişi almış memnunlar bir tek siz değilsiniz sizin konunuzda çok farklı. Ne diyeyim hocam sağlık olsun.