vetfak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sadece bu dediklerinizle kalsa keşke telgram grubuna girin burda volarnt vs oyunlarda paket kaybı yok diyenlere inanmayın herkes online oyun oynayamamktan çileden çıkmış online FPS oynayacaklar kimse gelmesin bu firmaya prime time zamanlarda yoğunluk olduğu zamanlarda YouTube bile drop giriyor sen düşün. 14 gün dışında iptal edince paranızı vermiyorum diyen firma . Derstek kaydı açanların hepsine sorun bizde yok vs tarzı kopyala yapıştır cevaplar aynı alt yapıda üç kurumsal firmadan hizmet almış hiç sorun yaşamış biri olarak söylüyorum fiyati ucuz diye merdiven altı gibi çalışan bu firmalardan internet hizmeti almayın .özellikle online FPS oyunları oynayanlar
Evet kesinlikle öyle, destek talebi açıyorsun kopyala yapıştır yapıyorlar. Asla çözüme yönelik bi konuşma gerçekleştiremedik 9 gün boyunca bunlarla uğraştım, aylarca aynı IP kullanmaya zorluyorlar. İptal ettirdim, telekomdan 500mbs paket bağlattım. ilk 6 ay 375TL sonraki 12 ay 775TL mermi gibi modemi kapatıp açınca ip değişiyor, ping 3ms 5ms tüm datacenter'lara. Zaten comnetten 1000mbs almıştım ama ethernetle o hızı alabiliyorsun, download dışında hiçbir artısı yoktu. Her gün de download yapan birisi değilim, 500mbs hem mobil cihazlar hem de bilgisayarlar için yeterli. Modemi 2 gün önce kargoladım dün teslim almışlar. Bakalım iade konusunda bana sıkıntı çıkaracaklar mı.