Merhaba forum sakinleri selamlar kolay gelsin öncelikle. Size önce burdan yazmak istedim, konu açmadan. Sorun soyledir hocam ; Menu karti yapirmak istedim ve konu açtım. Açtığım konuya bir değil bir kaç kişi yazdı, haliyle en uygun fiyat biçen işi aldı. Yapılacak sekildeki Menu kartını yolladım l, ve bizim restaurantin Menu kartinada yolladım yazi vesaire yeni Menu kartına aktarılacak diye. Buraya kadar hersey yolun da ve adamında hiç bir itirazı olmadı, kardesimiz 300 tl dedi ben 300 tl sini yolladim. Lakin delikanliligina güvenip inanip, icimden geldigi gibi 50 tl daha fazladan yolladim. O yetmez mis gibi hocam dedi bu is fazla geldi bu kadar ugrastiracagini bilmiyordum diyip yine fiyati fazlalastirip, samimiyetine guvendigim icin diyip 500 tl yapalim diyip onuda kabul ettim. Lakin herhalde işin içinden çıkamadığı için, bana sadece boş resim yollayıp benden bu kadar diyip paranın ustunude istemiyorum diyip, çekildi. Şimdi sizce bu arkadaş için şikayet konusu açmalimiyim, bana yapılan haksızlık olmuyor mu ? Cevap için teşekkürler