Benim çok meşhur her yerde kullandığım bir şifrem vardı. Hepsiburada, Trendyol'da falan da bu şifreyi kullanıyordum. E-posta'm ve meşhur şifrem güvenliği zayıf bir site yüzünden ele geçirilip Dark Web'e düştüğü için bir Türk'ün eline geçmiş en sonunda sanırım. Dur şunu bir Trendyol'da deneyeyim demiş. Dün mesaj geldi "adres değişikliği için onay kodunuz" sonra Dark Web'de çıkan tüm şifrelerimi değiştirdim, saatler sürse de hallettim Google sağolsun. Bu gece yine mesaj geldi "Trendyol Go konum değiştirme". DD Ulan karnın mı acıktı çenin ay canım benim kaynın mı acıktı annesi güzel çocuk. Onu unutmuşum Google Passwordum'da kayıtlı değildi, onu da değiştirdim şimdi. Zaten ele geçirse de tüm kartlarım her şeye kapalı ve sadece limitli sanal kartlar kullanıyorum. Ama herif gitmiş birinden verileri satın almış yazık öylece ortada kaldı. Kendi adresini girip bir şeyler söyleyeyim bari demiş, olmadı bu sefer yemek söyleyeyim bari demiş o da olmadı. Allahın fakiri senin, böyle küçük birisisin işte. Fakir arkadaşlara hakaret etmiyorum yanlış anlamayın. Bu yüzsüz herif beni uyuz etti. Git çalış kendi paranla yemek ye, başkasının bilgilerini 3-5 kuruşa satın alıp da kendine yemek söylemeye çalışıyor.