Merhaba, sıralama daha çok site otoritesi gibi durumlara bağlı. Spam da aynı şekilde site otoritesi ve içerik yayınlama sıklığınıza bağlı bir durum.
Yapay zeka içeriklerinde günde 5 ten fazla içerik yayınlamayıp spama giren henüz duymadım. Siteniz otoriterse, yaşlıysa daha sık girdiğinizde de sorun yaşamıyorsunuz genellikle.
Sıralama konusunda yaşlı, altyapısı olan sitelerde yayınlandıktan 10 dakika sonra ilk sıralara oturanlar mevcut. Ancak yeni bir site açılıp 1 ayda ai içerikler yayınlanırsa çok iyi bir sıralama beklenemez.
Benim birkaç yıllık sitem mevcut sadece ai içeriği giriyorum hiçbir sorun yaşamadım. Dilerseniz denemeniz için 5 ücretsiz içerik hakkı tanımlayabilirim. O 5 içeriği yayınlayarak sitenizden aldığınız sonuçlara göre ilerlersiniz.
Yeni açılan sitelere ana sayfasına 1000 kelime özgün yazdırıp 200-300 kelmelik makalelerle alt sayfalar oluşturayım demiştim.
Birde gpt4 ve 3.5 arasında ne gibi fark var hangisini öneririsiniz ?