Uygulama tasarımlarıyla birlikte fiyatta anlaşıldı. Çalışmaya başladı. İletişim kurması kolay biri. Sektör hakkında tecrübeli. Sonuçlar hakkında buradan bilgi vereceğim.
Uygulamam bitti sonuçları anlatmak istedim. Öncelikle ben aklımdaki uygulamayı çizim halinde tasarladım. Bu tasarım üzerinden bir toplantı yaptık. Bir mobil uygulama daha çıkmadan tasarımda hoş durmayacak yerleri ve gerekli olan yerleri hemen anlayabilecek tecrübeye sahip. Tasarıma karar verdikten sonra projeye hemen başladı. Düzenli aralıklarla bilgilendirmelerimi aldım. İstediğim kısımlarda olan oynamaları vs. proje ilerledikçe belirttim. Çıkan her APK dosyasında benim istediğim özelliklere ek projeye kalite katacak çok fazla ek özellik aldım. Bu beni oldukça şaşırttı. Renk seçimleri, seçilen ikonlar ve tasarım çok profesyonelce yapıldı. Reklam yerleşiminde ve uygulamayı yayınlarken de çok titiz davrandı. Uygulamayı yaparken sadece iş almış gibi değil bir ortak gibi yaklaşım sergilendi. Elimde projeler oldukça kesinlikle daha fazla çalışmak isterim.