TELEFONDA/WHATSAPPTA EĞİTİM VERİLECEKTİR.
Uzun zamandır İngiltere'den sim kart getirterek gelir elde ediyorum. Bu durumla ilgili aylık 1000lerce simkart elde edebileceğiniz bir yöntem keşfettim.
Bu şekilde hem sim kart satışından gelir elde edebilirsiniz.
SIKÇA SORULAN SORULAR
Ürün başı maliyet Nedir?
Ürün başı maliyet ürün alış adedinize, ürünü aldığınız zamandaki sterlin kuruna bağlı olduğu ve açıkça ürünün satışına da etki edeceği için eğitim içeriğindedir. Önceden paylaşmam mümkün ve etik değildir.
Gelen simkartlara vergi ödeniyor mu?
Hayır Simkartlara vergi çıkmıyor, posta yoluyla geliyor.
Tek seferde kaç adet gelmektedir?
Tek seferde 3 adet olarak zarfta gelmektedir, fakat sipariş yoğunluğunuza göre bu sayı katlanmaktadır. 3lü şekilde 100 tanede 1000 tanede getirtebilmeniz mümkün.
Bu yöntem legal bir yöntem mi?
Evet. Tamamen legal. Operatör buna izin vermekte.
Bu sim kartlar ile Facebook,Twitter,WHatsapp vb. hesap açabilir miyim?
Tabi kii açabilirsiniz. Aklınıza gelebilecek tüm sms onaylarda kullanılabilir
Bu sim kartlar ile yurtdışını arayabilir veya sms atabilir miyim?
Tabi ki yapabilirsiniz. Türkiyede kullandığınız normal hatlardan farkı yoktur.
Adetini ne kadardan satabilirim?
Herkesin satış yöntemi ve stili farklıdır ben bir adet simkarttan açık artırmalar ile ortalama 200₺ kazanıyorum. Kar oranı yüksek bir sektör olduğu için istediğiniz fiyattan satmanız mümkün. Benim perakende satış fiyatım 600₺.
Hem sms onay sitesi açıp para kazanabilirsiniz, istediğiniz kadar sosyal medya hesabı açabilmenizde mümkün.
Gelir yöntemleri nelerdir?
Mobil sms onay hizmeti, Sosyal medya onaylı hesap hizmeti,fiziksel sim kart satış hizmeti ve aklınıza gelebilecek tüm hizmetler olabilir.
Denemek için simkart veriyor musunuz?
Daha önce ücretsiz gönderim yaptığım kargonun kişi teslim almaması nedeniyle kargo ücreti tutarının 2 katı kadar yani yaklaşık 300₺ kargo parası vermek durumunda kaldım. Bu nedenle kargo ücretini önden ödemeniz halinde açık artırma tutarınada bağlı olarak gönderim sağlamam mümkün.Fakat bu durum sizin bana yaklaşımınıza bağlı alabileceğim inisiyatiftir.
Sim kart operatörü nedir?
Sim kart operatörü O2dir. O2nin alt kuruluşu olan Giffgaff tarafından işletilmektedir. Forumda Giffgaff ile ilgili birçok konu bulunmaktadır. Eğitimin içeriği o konularla uyuşmamakta olup o konuların aksine SINIRSIZ olarak AYLIK 1000lerce getirebilmenize imkan vermektedir.O konularda yer alan yöntemde ancak bir iki ihtiyacınız kadar alabilmeniz mümkündür. Fazla siparişte hem IPnizi hem adresinizi kara listeye almakta olduğu gibi o şekilde sipariş vermek çok yorucudur. Eğitimimdeki yöntem ise onun aksine çok kolaydır.

Başlangıç Fiyatı: 1₺
Açık Arttırma Bitiş Süresi: son teklif +12 saat
Minimum Artış: 1₺
Hemen Al: 99.999₺
Ödeme Yöntemi:havale/eft

*TEKLİF VERİP ALMAMAK ŞİKAYET VE TRADE SEBEBİDİR.
*AÇIK ARTIRMALARDA AÇIK ARTIRMA DIŞI MESAJLAR ŞİKAYET SEBEBİDİR.
*HER İŞTE OLDUĞU GİBİ BU İŞİNDE GARANTİSİ YOKTUR.
*KULLANIM AMAÇLARI SIKLIKLARI VE TERCİHLER TAMAMEN SİZE BAĞLIDIR.
*EĞİTİMDE YER ALAN YÖNTEMİN HERHANGİ BİR ŞEKİLDE BAŞKASINA PAZARLANDIĞINI SATIŞININ GERÇEKLEŞTİĞİNİ FARKEDERSEM, AÇIK ARTIRMA HEMEN AL FİYATININ 3 KATI KADAR ÖDEME YAPMAYI KABUL ETMİŞ OLURSUNUZ. BU ŞARTLAR VE KOŞULLAR İLE VERİNİZ TEKLİFİNİZİ