Yeni bir işe gireceğiniz için SMM panel numara onaylatma gibi işler size kâr getirmez öncelikle bunu bilmelisiniz. Çünkü bu sektörlerde piyasaların devleri var ve kendi servislerinizi vermediğiniz sürece yüksek cirolar yapamazsınız. Genellikle foruma yeni üye olan herkese görev sitesi, SMM panel, numara onay veya lisans scriptleri satılmaya çalışılıyor ve buralardan para kazanacağını zannediyor. Siz eğer reklam çalışması yapmayacak sadece r10 üzerinde kendinizi göstereceksiniz o zaman geçmiş olsun daha da imkansız hale gelecek para kazanmanız çünkü r10da müşteri kitlesi çok az müşteriden çok satıcı var
😀
Peki neden müşteri bu kadar az?
Çünkü r10 daviye sistemi sadece belli bir işi olan insanlara veriliyor veya bir üye davet ederse anca alabiliyor.
Örneğin ben üye olurken Adsense hesabı satan biri vardı numarası veya iletişime geçilecek bir bilgisi yoktu mecburen PM iletip ulaşmam gerekiyordu. Ama davetiye isteğim reddedildi sonuç ben o hesabı alamadım ama birkac ay sonra başka satıcı buldum r10da o abimizden hesabı aldım davetiye atarak üye etti benide.
Eğer üyelikler davetiye sistemi ile olmasaydı ne olurdu?
Satıcılar kadar müşteriler de çoğalırdı hit konusunda forum nirvana haline gelirdi. Her saniye bir post paylaşılırdı foruma. Forum yönetimi bu akış yüzünden sosyal medya konseptine geçiş yapardı 😀