Merhaba, burada hayattan çok ders almış değerli abilerim var bu foruma uygun konu olmayabilir ama bu konu da bilgiye ve deneyimlere ihtiyacım var aynı zamanda büyüklerimin düşüncelerine.
Aslında olay başlıkta ki gibi değil derinlere inince mevzular değişiyor küçük yaşta babası tarafından para karşılığı zorla evlendirilmiş. Benim kızdığım nokta ise tam olarak burası rızası yokmuş hiç birşeye herşey tamamen babasının zoruyla olmuş. Sizce ne yapmalıyım?
Ayrılalı 4 yıl olmuş yaşı 24. Kendisinin psikolojik olarak çok zorluklar çektiğini söylemek istiyorum tedaviler görüyor.
Kadın için olay bambaşka ve büyük bir tramva ilk çocuğuna anne olmaya yeni yeni başlıyor. Diğer çocuğuna henüz annelik yapmamış. Yani durumlar sandığınızdan bile karışık.
Vicdanen ben o aile ile durmasını istemiyorum aynı zamanda çocukların da orada durmasını istemiyorum. Ve o kişiye karşı duygularım var.
Nasıl bir yol izlemeliyim? Ne yapmalıyım?.
Şuanki halinizde seviyorsunuz aşıksınız herşey güzel ve çocuklarını kabul ediyorsunuz fakat evlendikten sonra yaşam sıkıntıları evde olan problemler stres etkenleri ve tüm bu birikimlerden dolayı yaşadığınız psikolojik etken sebebiyle bunu eşinizin başına kakacaksanız ben senin çocuklarını kabul ettim de sen söyle yaptın da zart da zurt da demek istediğimi anlsmışsındır yarın birgün bu durumu eğer ön plana getireceksen kesinlikle bayanı kurtaracam derken iyice yakma tamamen kişisel düşüncem .
Gerçekten bugün sevdiğin gibi ömür boyu sevebileceksen hiçbir zaman bu durumu ne olursa olsun başına kakmayacak gündeme getirmeyeceksen güzel günler seni bekler 😊