enesalp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"10 çocukla bile gelsen razıyım sana"
Ben razıyım duygusal olarak ama henüz emin değilim. Ertan abinin yorumunda ki gibi...

xertanx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam hiç evlenmemis biri olarak sayıyorum. Eğer öyleysen 2 çocuklu kadın sana eğer bekarsan çok ağır gelir. Neden ağır gelir çünkü onun yaşadıkları onu ayrı ruha büründürmüş bide senden büyükse hiç olmaz. İleride çocuklar babaları ile annelerinin onların psikolojisi için aynı yerde bir aktivite yapmalarını isteyecek çocuklar bunu kaldırabilecek misin eski kocasıyla görüşmesine. Gerçekten seni kırmak için yazmiyorum sorunlar psikolojisi bozuksa hep olacak.
Abi tam olarak korkum bu yönde... Evet hiç evlenmedim, Beni çok iyi anladınız. Bazı kararları birlikte alıcaz bir araya gelme durumunu istemediğimi belirttim bu durumda bunlara razı. Ama dediğiniz gibi bana ağır gelir mi bilmiyorum. Yani zorluklara açığım lakin bazı şeylerde ister istemez fazlasıyla kızabilirim. Benden 1 yaş küçük bu arada abi.

dijitalurunler adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence boş yere zorlamayın. Özellikle gençseniz hiç gerek yok böyle bir şeye.
Bilmiyorum abi işte tam olarak bunun için bu konuyu açtım belki bu durumu yaşayan bir çok kişi olmuştur deneyimlerini paylaşırlar diye