Merhaba dostlarım,
X Firmasından 24.06.2023 tarihli fatura ile Everest
Everbook Eb-21r15 I5-1135g732gb 1tbssd 15.6" Fullhd Freedos Tasınabilir Bilgisayar T16940O satın
aldım. Birkac gun sonra kaynar derecede ısınmaya basladı. Sonra batarya bosalmaya basladı. X sirketini aradım. Boyle sorunlar yasıyorum dedim. X Bilgisayara yonlendirdi. 44444xx numaralı hattı aradım. Segment Bilgisayar ile gorustum. Kargo kodu verdi. Kargo kodu ile yurt ici kargo ile
gonderdim. Bana telefonla arayıp arıza nedir diye bile sormadılar ben kendim arayıp soyledim. Batarya bosalıyor diye ve asırı kaynar derecede bilgisayar ısınıyor dedim. Bilgisayarımda herhangibir program oyun yuklu degil arkaplanda hic uygulama calısmıyor. 21.11.2023 tarihinde ups kargo ile adresime
teslim ettiler. Bilgisayarımda yuklu program olmamasına ragmen fise taktım. Oyle bir alt tarafı ısındıki ocak sıcaklıgına yakın derece eriyecek zannettim alt kısmını. %100 sarj olunca cıkardım. Deneme icin hemen sarj bosaldı aynı sekilde. Sonra sarjdayken Bu devirde bilgisayar almak cok zor. Bu parayı kazanmak cok zor,
hakkıma girildigini dusunuyorum.
Geregi hususunda sizlere saygımı sunar iyi calısmalar dilerim. diye tüketici hakem heyetine başvurdum.
Sonra adamın bitanesi aradı beni tüketici hakem den biz haklı çıkarsak sizi avukata vereceğiz dedi. Beni korkutmaya çalıştılar ben korkmadan verin dedim.
Güncel:
Bugün aradılar bilirkisi bir bilgisayarci bilgisayari kontrol etmek için istedi. Yarın teslim edeceğim böyle bir olay yaşayan varmı bana yol gostercek. İlk defa tüketici hakem heyetine başvurdum.