grsy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
5 liralık işi 3'e kapatmak için 40 takla atarsan, o iş tamamlanmaz zaten. Sonra dilinde yanar, evinde yanar.
İnsanların tepkisi yaptığınız söz sanatına, tokuz artık bu söz sanatlarına işi bilenler olarak.

3e kapatmak için 40 takla atmakmış Lafa bak. Hocam, işin hakkı neyse onu ödeyeyim hatta biraz fazla da öderim yeter ki kafam rahat etsin derim hayatım boyunca. Ha 5 liralık iş için benden 25 lira isteniyorsa da kimse kusura bakmasın enayi de değilim. Sırf işi değerli göstermek için 1 haftalık işe 1 ay diyen, işi olduğundan çok daha zor, uzun gösterenler bir hayli fazla. Ha pazarlamadır bu, saygı duyarım. Ama sektörü ve işi bilen biri olarak da kanmam.

Şöyle işi biliyoruz, böyle işi biliyoruz diyenlere tokum ben de hocam valla. Sorsan herkes en iyisini yapıyor, en iyisini biliyor. Onu napcaz? Ürün alırken pazarlık ederim ama hizmet alırken çoğu zaman pazarlık bile etmem çünkü herkesin emeğine verdiği değer farklıdır, istediği değeri biçip istediği fiyatı koyabilir. Bunu da söylerim, bak ben pazarlık etmicem bu sebeple bana en uygun fiyatını söyle. Pazarlık eder de düşeriz diye düşünme diye.

Bu nedenle, saygısız ve saçma konuşmanızı kendinize saklamanızı rica ediyorum.