PetitJoueur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eco mod bende hep kapalı hocam ya. Açmak ne fayda sağlıyor bilmiyorum da. Sadece adının eco olmasından araç performansını düşürüp yakıt tüketimini azalttığını düşündüm ama başka bir durumu var mı?

Bu arada bu araçla çıktığım en dik yokuş İzmir göztepede olmuştu. Orada bacanağınevine gidecektim. Oturduğu yere çıkmak için de gerçekten aşırı dik bir yokuşu çıkmak gerekiyordu. Ben burayı çıkamam diye girdim mecbur 😀 ne manevra ne ikinci araçlık yer var ama daracık bir yol. Çıktım bir yere kadar. Karşıdan da araç geldi mi 😀 afedersin itoğlu it geri gitmedi. Çıkmam için. Ben de mecbur kaldım geri geri çıktığım yokuşu inmiştim ecel teri döke döke. Binalara sürtcem biraz direksiyonu oynatsam. Öyle lanet bir yoldu vallahi.
Bacaklarda bir titreme olmuştur ufaktan Yine de Allah korumuş hocam. Benim anlamadığım konu bu tür yokuşlu yollarda yukarıdan gelen araçlar neden yolun sahibi gibi direk yolu ortalayarak aşağıdan gelene müsaade etmiyorlar... Açıkçası ECO mod için sonradan kulaktan duyma aldığım bilgilerde, hiçbir işe yaramadığını ve araca daha çok zarar verdiği yönünde oldu.