NAYA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam Başlığı görünce benim de bir anım canlandı gözümde, Kaş tarafında kestirme olsun diye bir yokuş kullanmak istedim fakat yokuşu daha önceden hiç bilmiyordum harita üzerinde görmüştüm yalnızca. Oldukça dik ve uzun bir yokuştu, zorlana zorlana çıkmaya başladım ve tam sonuna gelince artık araç benden bu kadar dedi. Sebebini araştırdığımda, araç ECO modda olduğundan dolayı çıkamamıştım. Bir daha aracı ECO modda kullanmaya tövbe ettim
Eco mod bende hep kapalı hocam ya. Açmak ne fayda sağlıyor bilmiyorum da. Sadece adının eco olmasından araç performansını düşürüp yakıt tüketimini azalttığını düşündüm ama başka bir durumu var mı?

Bu arada bu araçla çıktığım en dik yokuş İzmir göztepede olmuştu. Orada bacanağınevine gidecektim. Oturduğu yere çıkmak için de gerçekten aşırı dik bir yokuşu çıkmak gerekiyordu. Ben burayı çıkamam diye girdim mecbur 😀 ne manevra ne ikinci araçlık yer var ama daracık bir yol. Çıktım bir yere kadar. Karşıdan da araç geldi mi 😀 afedersin itoğlu it geri gitmedi. Çıkmam için. Ben de mecbur kaldım geri geri çıktığım yokuşu inmiştim ecel teri döke döke. Binalara sürtcem biraz direksiyonu oynatsam. Öyle lanet bir yoldu vallahi.