merhabalar, aşırı merak ettiğim bir konu var,
benim 2 ayrı hosting barındırdığım bir hosting şirketi var ve ben bundan vazgeçip, vds'e yükseltmek istedim buna gerekçe olarak ise sürekli kesinti vs. oluyordu ve sürekli olarak bir problem çıktığında paylaşımlı hosting olduğu için bunu yapamayız vs. gibisinden geçiştiriyorlardı
şimdi ise aylık 1000tl gibi bir fiyata vds aldım ve 3 gündür beni uğraştırıp duruyorlar, bunun içerisinde litespeed ve cpanel lisansı da var, ve sorunlar ile kesinlikle ilgilenmediler sadece kurup bıraktılar
bahaneleri ise vds'inizde yetkileriniz tam profesyonel destek alabilirsiniz idi,
3 gündür websitem kapalı ve bu nedenle hem index, hem trafik hem de satış kaybediyorum, ve kaybettim de (bu kaybı toparlamam 1 haftayı geçer ve daha ne kadar kapalı kalacak bilmiyorum)
şimdi iade istesem ya kalan süreyi kredi olarak iade edelim diyecekler ya da etmeyecekler, bununla ilgili ne yapmalıyım?
bana kredi iade etseler ben tekrar hosting alsam yine ilgilenmeyecekler,
buradaki mevzu kesinlikle para değil, hem para verip hem rezil olmak
arkadaşların satışlarını etkilememek için hosting firmasını paylaşmıyorum, forumda aktif olan bir firma eğer bu durumu ilerletirler ise şikayet konusu açacağım
Merhaba,
VDS hizmeti aldığınız firma eğer size ilgili hizmet ile alakalı bir destek sözü vermemiş ise burada firma taraflı yapılabilecek bir işlem yok demektir. Lisansı ve vds hizmetini kendilerinden alıyor olmanız size destek verecekleri anlamına gelmeyebilir.
Hizmet alacağınız firmanın destek politikasını iyi araştırmanızı öneririz. Ürün ile alakalı kesinti, hata vb. problemlerde her firma elbette size yardımcı olabilir ancak bazen vds siparişi esnasında şu görselle de karşılaşarak firmadan beklediğiniz desteği alamayabilirsiniz;
Dilediğiniz şekilde kesintisiz ve teknik anlamda desteğe sahip bir hizmet alabilmek adına da sizlere de ihtiyaç duyduğunuz her an yardımcı olabiliriz, bizimle iletişime geçmeniz yeterli olacaktır.
www.orfi.net.tr