tabi canım orası %100 zaten çeşitlilik şart, tıklama işi yapıyorsan yada direk sosyal medyadan hit çekiyorsan ona göre yöntemler var, tecrüben yoksa çok hesap kapattırırsın, 10 15 gün ban yemeyince ödeme alabileceğini sanıp sevinir herkes ödemeye 1 saat kala bile adsense kapatır hesabı
önemli olan o kitleye ulaşabilmek nasıl yapacağız
Benim de face de 1m civarı sayfam ve grubum var. Hitin tamamı face den gelince kısıt ve ban kaçınılmaz oluyordu. Onun çözümünü de google adwords ile reklam vererek buldum. Böylece %65 face %35 google ortalamasını tutturmuştum.
Bu bahsettiğim işi 3 yıl önce yapıyordum. Aktif mesleğim sebebiyle ilgilenemedim. Durumlar değişmiş olabilir.
Kısıtlamanın onune gecemezsiniz farkli yollar denemezseniz. Gelen hiti google uzerinden getirirseniz bur sekilde tek adsense ile devam edebilirsiniz. Yoksa zor. Biz bunu 50m pinterest ile yapiyorduk ki degismemiştir tahminim sosyal medya hiti. Google sosyal medya hitini sevmez. Ama başarilar genede.
Sosyal medya komple rsikli hitin çoğu google index den gelmedikten sonra. Şansına kalmış 1 ay 3 ay 5 sene.
Sonu ban.. yoksa bırakmazdım yıllar oldu bana uzak olsun...
60k kazanıp kısıt yememek için organik trafikte lazım dur şu adwords e 3 5 reklam çıkıp organik trafik alayım diye düşünemedin mi?
arkadaşlar konu sahibi arkadaş iyi niyetiyle bir şey paylaşmış önce ona teşekkür etmek lazım. zira dediği gibi bu işten milyon lira kazananlar var ve gizli tutuyorlar. hatta konuya gelip olumsuz yazanlardan belki bir kısmı bile eşşek yüküyle kazanıyor olabilir . bunu genel olarak yazdım ezbere bilgiyle önyargılarla kimseyi karalamayın. ayrıca milyonluk sayfaları olan adam günde 20 tl de kazanıyor onu da gördüm. 20k sayfa ile günde 2k kazanan da gördüm.
benim sattığım takip etitğim en az 10 kadar adsense hesabı 3 yıldır ayda 10-50k para çekiyor. 3 yıl içinde üç beş kere kısıtlandığı oldu tabi hiç kısıt yemeyen de oldu. forumda %99 organik trafiği olan hesaplar da ksııtlama yiyor. kısıtlamanın ana sebebi gelen htin anında çıkmasıdır. veya bir kaç başka sebeptir. sosyal medya hitiyle pek de alakası yok. ayrıca bu işler öyle botla içeriği çek sayfayı aç paylaş gelsin mantığıyla olmuyor. zeka gerekiyor tecrübe gerekiyor. öğrendiğin bir bilgiyi başka bilgiyle harmanlamak gerekiyor.
uzun lafın kısası facebook sayfa ihtiyacı ya da eğitim ihtiyacı olanlar bana ulaşabilir. belli bir ücret karşılığı eğitim ve sayfa hizmetimiz mevcuttur.