video başlıklarınızı ve açıklamalarınızı yazarken aranma hacimlerine göre mi yazdınızı ? yani işin sırrı aranma hacmi olan anahtar kelimeler mi
çok kanalla ilişkim olduğundan,
bir tane müzik kanalında başlıkları biraz alakalı ve çarpıcı atmıştım o kanal hızlı ve erken büyümüştü. Video üzerine de yazı yazıyordum. 8 milyon izlenen video oldu.
Başka bir kanalda ve yönettiğim büyük kanallarda açıklama ve etiketlere özenirim genelde. Bir de thumbnaile özenirim.
O kanallar zaman içinde büyüdü.
Bu konudaki deneme yaptığım kanalda ise ilk zamanlar özendim sonra çok özenmedim.
Bazılarına açıklama dahi yazamadım. Ama videolara özendim tabii. Videoların önemli kısmı editlenmiş videolar.
Müziklere de ben çok önem veririm.
Genelde başlıkları kanalla ilgili ve aranma ihtimalini düşünerek yazmaya çalıştım. thumbnailei özenle seçtim.
Aynı videoları instagram reelsta farklı başlıkla youtube da farklı attım.
Reelsta merak uyandırmayı planlarken yt de aranma ihtimalini düşündüm.
Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi döngü birden değişti videolar sürekli keşfete düşmeye başladı.
1 milyonu geçen video da oldu. Uzun süre aşırı düşüktü.
Ayrıca bu kanalı satın almıştım. İçinde şu anki videolarla alakasız videolar vardı.
Konsept değiştirdim. Bir süre onun nedeniyle az izlendiğini ve artık büyümeyeceğini bile düşündüm.
Algoritma ödüllendirince izlenmelerle beraber abone , yorumlar , beğeni yüksek oranlarla arttı.