Öncelikle sistem tamamen dolandırıcılık üzerinedir arkadaşlar bildiğiniz ponzi bir sistem. Whatsapptan yabancı bir numara ulaştı herzamanki gibi insan kaynakları uzmanı olduğunu söyledi ve telegramdan birisine yönlendirdi. O kişi bana bir websitesinde hesap olusturmami söyledi ve oluşturdum. Göstermelik bi görev verdiler bir youtube videosuna yorum yaptım ve 170TL ücret ödediler ve parayı hesaba çektim. İşe ertesi gün 13.30 da devam edeceğimizi söyledi ve bugün 13.30 da telegramdan yazdı beni bi gruba aldı grupta muhtemelen bot yazılımı var herkes olumlu konuşuyor hesaplar sahte resim ekledim bakarsınız. 13.30 dan itibaren 60 dakikada 1 görev verdiler ve her 3 görevde 1 çekim yaptırdılar. Son göreve kadar para yatirmami istediklerinde sistemden çektiğim paraları yatırmıştım ve burada dikkatimi çeken şey para yatırma mantığı para transferi. Siz seviye 2nin görevini tamamlamak için para yatırdığınızda ( para transferi ) seviye 1de olan birisinin ödülünü göndermiş oluyorsunuz ve bu seviye seviye devam ediyor. Yani ben 200 tl yatirim yaparken aslında 200 tl çekim yapan birine para gönderiyorum. Sistemi harika kurmuşlar. Son görevde risk alıp extra cebimden 200 tl yatırdım ve totalde 900 lira civarında bi ödeme aldım (kâr 650-700 TL) bundan sonrasında beni yolmaya başlayacaklar artık. Nereye kadar gider bilmiyorum ama kısa günün kârı diyebilirim

NOT: bana ulaşan numarayı isteyen arkadaşlar olabilir farklı numaralardan yazdım dönüş yapmıyorlar