Karşında Bilal olmadığı için anlatmaya gerek yok, ben zaten biliyorum ama sen pek bir şey bilmiyor gibiydin, araştırıp geldin mi? Neyse beni ilgilendirmez ne yaptığın, arkadaşın gittiği yerin d0landırıcı olduğunu tespit ettin yani, polise haber verdin mi? Madem d0landırıcı, insan içinde barınmaması lazım, o kadar uğraşıp çözüme ulaşmışsın bu tarz insanların toplumda gezmesine izin vermemelisin o halde, bir şeyler yap hadi. 2 cümle yazmıştın onlarda zaten saçmaydı, okuduğumu çok net anlayıp cevap verdim, boşuna kıvranmana gerek yok oradan dönmez. Kendini doğru ifade etmeyi öğreneceksin önce, yazdığın saçma sapan 2 cümlecik ile doktora falan yaptığını falan mı anlayacağım bu ne saçma argüman? Okuduğumuzu anlayacakmışız, bak sen. Önce yazdığını anla ki okuyana zorluk olmasın. Birde onu deneyecekmişim çok bilmişe bak sen bana akıl veriyor, bende var sana daha çok lazım sende kalsın. Senin gibiler ile harcayacak vaktim yok, engelimi atar devam ederim muhatap olmamak için.
İnsan içinde bulunmaması lazım evet, şu zamana kadar vergi kaçıran veya bu tür fiyat değişikliği yapmaya çalışan köylü kurnazlarını şikayet ediyorum merak etme. Hepsi de gerekli cezaları alıyor, onun da takibindeyim.
Burada yapılanın dolandırıcılık olduğunu anlamamak için bilalden de kötü durumda olmak gerekir. Herhangi bir konuda akıl lazım olursa çekinmeden pmden yazabilirsin.