Yapilacak is hakkında biraz daha detay vereyim ve daha onceki postlardaki yorumlara bir açıklama getireyim.

Izlenecek mekan “Self Storage” ornek resimler https://www.dreamstime.com/photos-im...age-units.html

Guvenlik kamerası izlemekten kastim, bilgisayarınızda ve telefonunuzda guvenlik kamerasının bildirimleri acik halde beklemek, bildirim geldigi zaman bilgisayarinizdan ( cep tel den degil) o hareketi izlemek, eğer hirsizlik ise Whatsapp den bize telefon etmeniz ve ileride sisteme ekleyeceğimiz hoparlörden siren çalmanız.

Calisma saatlerinin 7:00 AM - 1:00 PM arası olmasının sebebi, o sirada Amerikada saatin gece yarisi 12:00- 6:00 am arasına denk gelmesinden oturu.
Diger saatlerde biz kendimiz takip ediyoruz.

Guvenlik kamerası izleme saatleri gece yarisi olduğu icin zaten cogu zaman hiç bildirim almayacaksınız. Ama yine de bilgisayara erisiminizin yakin oldugu bir yerde olmaniz gerekiyor. Bildirimler cep telefonunuza ve bilgisayariniza ayni anda gelecek.

Web Tasarim ve SEO ile ilgili tecrübe isteme sebebimi aciklayayim. Amacim sifirdan bir hizmet satin almak degil, satin aldigim hizmetlerin uzerinde degisiklik yapmak. Su anda bir landscaping yazilimi ile 3 boyutlu tasarım elimde var. Onun uzerinde düzenleme yapmak istiyorum. Ne düzenleme yapilacagi belli degil, bir gun tabela uzerinde calisiyoruz onu binanın uzerine photoshop gibi bir resim editoru ile uzerine eklemek gerekiyor, bazen Cati Ustasi su renk Cati yapilacak diyor, resim editoru ile catinin renginin değişmesi gerekiyor (bir kaç alternatif ile). 6 saatlik calisma diliminden 1-2 saati gecmeyecek çalısmalar.

Simdiye kadar gelen tekliflerden 2-3 tanesi ile öngörüşme yapacagim, toplamda yari zamanlı 3 ya da 4 kisi ile calismayi dusunuyorum.

Ilginize teşekkürler!