Gelistirici adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başarılar.
sağol dostum

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birden etiket alınca ve sizin kullanıcı adınızı görünce çok şaşırdım hocam bizden hizmet aldığınızı bile bilmiyordum
Konunuzu okuyunca çok mutlu oldum gerçekten başarılı sonuçlarda bizden aldığınız hizmetin de katkısının olması beni çok mutlu etti. AI Makaleler elle yazılmış içerikler gibi üzerine seo çalışması vb yapılmadığında başarı yakalayamayabiliyor. O eksiği de kendi tecrübe ve hizmetinizle tamamlamışsınız. Zaten önceden tanışıklığımız vardı bu sebeple bu başarının çoğunluğunun yaptığınız çalışmalar sayesinde olduğu fikrindeyim

Umarım başarılı sonuçlar elde etmeye devam edersiniz uzun süre çalışma fırsatımız olur. Bu konuyu açma fırsatı bulduğunuz hizmetimizi kullandığınız için çok teşekkür ederim
güzel yorumunuz için de ayrıca teşekkür ederim. başarılarınız daim olsun ve giderek katlansın hocam

MrGokturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok güzel bir başarı, hayırlı kazançlar hocam.
çok sağolun hocam

JaimeLannister adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu konularda çok bilgim olmasa da istatistikler çok iyi ellerinize emeğinize sağlık + olarak birşey sormak istiyorum bende yabancı lokasyon bir site açıp günlük olarak makale vs girmek istiyorum amacım neler yapabileceğimi görmek sizce ne tür bir site açmalıyım yani konusu ne üzerine olmalı acaba konunuzu görmüşken sormak istedim
hocam ne konuda bir site açacağınız pek önemi yok, önemli olan kelime madenciliği yapabilmek ve o sektörde niş kelimeler bulabilmek. başlangıçta dekorasyon ya da sağlık, hukuk ya da kargo seçmişsiniz bir farkı yok. önemli olan o sektörde doğru strateji ile kelimeler, içerik fikirleri yakalayabilmektedir.

bilginiz ya da ilginiz olan bir alanın olması, içerik fikirlerini yakalama konusunda elbette etkili olabilir.