https://www.lightfunnels.com/preview?id=23 vermiş olduğum linkteki gibi bir ürün sayfası olan, piksel vs gibi verilerde ve hız konusunda kesinlikle sorun yaşamayacağım bir siteye ihtiyacım var. Sektöre hakimim, lütfen şöyle böyle diyerek fiyat şişirmeyin. Düzgün ve uzun vadeli bir şekilde çalışmak istiyorum. Memnun kalırsak başka işlerimi de aynı arkadaşa yaptırabilirim. Çevremdeki arkadaşları da paslarım. En önemli kriterim site yapıldıktan sonra hemen tüm parayı vermem. Reklamlara çıkarız piksel konusunda da sıkıntı yoksa ve veri akışları düzgünse ondan sonra hesabımızı görürüz. Daha önce dilim yandı bu konuda çünkü. Bu kısmın sağlıklı bir şekilde çalıştığını görmeden, site benim için tamamlanmış sayılmıyor arkadaşlar. Sonradan rezil olmak, sıkıntı çekmek de istemiyorum. Ha bu konuyu çözmek için başka öneri ve teklifleriniz olursa ve iki tarafı da koruyorsa o da kabulüm olur. Maksadım sıkıntı çekmemek benim. Kimseye de sıkıntı çektirmek amacında değilim. Şimdiden teklifte bulunan arkadaşlara teşekkür ederim.