Bilgiler için teşekkürler. Siz önerin hocam örnek olarak bize?
Kimseye yatırım tavsiyesi vermiyorum lakin bende yapay zeka projeleri araştırması içerisindeyim. Var mıdır bildiğiniz projeler? Önerin demiyorum ama en azından araştırmamız için projeler söylerseniz incelemek isterim hocam.
$RNDR #GRT $FET $WLD $OCEAN $NMR $AGIX İncelediğim, yatırım yaptığım ve yapacak olduğum sepetimde bunlar mevcut. maks 3 tanesi ile ilerleyeceğim. Bunları araştırabilirsiniz hocam
Güzel konu olmuş, bilinçsiz yatırımcıların gerçekten bu piyasada tutunma şansı yok. Coinden coine atlayarak bu iş yapılmaz, körü körüne kar almadan da bu iş yapılmaz.
Twitterdan gördükleri coinin reklam olduğunu, kafalarına gizliden gizliye mal çakıldığını maalesef anlamaları biraz geç olur. Hiç bilmeyen arkadaşlara tavsiyem asla eğitim almadan veya araştırmadan sizi üzecek paralarla marjine girmeyin.
Coin olarak ise asla sizi üzmeyecek rakamlarla girin burası kripto, dünyanın en güvenilir coini dediğiniz coin bile 1 gecede yok olup gidebilir, hiç güvenmediğiniz coin 1 gecede 1000x yapabilir.
Porföyünüzde mutalaka Bitcoin ve Usdt dursun. Burası dip veya burası tepe yanılgısına kapılmayın.
Coin olarakta sadece 1 coin alıp kenara çekilmeyin, genelde bütçeye göredir ancak en azından 4-5 tane coine bölmeye çalışın. Bu coinlerin ekibini, whitepaperini, kimin elinde ne kadar olduğunu, hangi fenomenlerin shillediğini öğrenin.
Yaklaşık 2017 yılından beri bu piyasadayım hala emekli olamadım, bu %100 benim hatam ancak benim yaptığım bu hataları yapmamanız için özellikle kimseye güvenmemeniz gerekir. Her şeyi araştırın.
Haklı sepet çok önemli en az paranızı 3,4 projeye bölün böylelikle 3 proje ters gidip 1 tanesi tepe yaparsa o 3 coinde ki zararınızı kapatır. gibi örnekler mevcut. tek coine bağlı kalınmamalı ve tüm yatırım araçlarında olduğu gibi kripto paralarda da uzun vade her zaman kazandırır... Vadeli işlemler tamamen kumar işidir. tabi ben severim oynamasını