Biraz daha isi aciklayayim.
Izlenecek mekan: Kisisel Depo
Yer: Depo Amerikada. Amerika saatiyle gece 12 - sabah 6 arasi hirsizlik olaylarina karsi depoyu takip etmek istiyorum. Saat farki Mart ortasinda 7 saate dusecek, Turkiye saatiyle sabah 7 oglen 1 e denk geliyor. Daha once 1 kere sabaha karsi 4 te hirsizlik girisimi oldu, aninda mudahele ile iceri giremeden ayridillar. 2 kere sahipsiz bir araba birakildi.
Kullanilan guvenlik programinin youtube kanali bu :
https://www.youtube.com/@3deyeinc.987/videos
R10 a yeni uye oldum, ozel mesajlarda limit varmis o yuzden tum ozel mesajlara buradan cevap yazmaya calisacagim. Telegram hesabim izmir_2024
Kamera ekran goruntulerinin alinmasi konusunda tepki var, haklisiniz, baska bir yazilim arastiracagim. Belki guvenlik kamerasi yazillimindan giris yaptiginiz ve online kaldiginiz sureleri gorebillirim.
Ozelden gelen mesajlarda sadece 1 kisiden ne kadar istedigini yazan arkadas var, sadece o arkadasa cevap yazmayi dusunuyorum.
Asagida teklif ornekleri birakiyorum.
Ornek Teklif 1
- Cumartesi pazar 7:00 am - 1:00 pm arasi calisabilirim
- Kendi bilgisayarim var
- Kamera izleme haricinde, su su konularda tecrubem var
Gunluk xxx TL beklentim var
Ornek Teklif 2
- Hafta ici her gun calisabilirim, kendi bilgisayarim var, kamera izleme haricinde baska bir konuda yardimci olamayacagim, istedigim ucret xxx TL
Ornek Teklif 3
- Evden tam zamanli olarak baska bir iste calisiyorum, o sirada guvenlik kameralarini takip edebilirim, baska bir konuda yardimci olamayacagim. Istedigim ucret gunluk XX TL
Ornek Teklif 4
- Ogrenciyim sadece hafta sonlarim bos, kendi bilgisayarim var, SEO konuusnda uzmanligim var, gun de 30- 40 dk SEO icin giris yapabilirim, istedigim ucret gunluk XX TL,
Ornek Teklif 5
- Haftada 3 gun calisabilirim, uzmanlik alanim web tasarim, calistigim gunler icersiinde basit editorluk yapabilirim. Istedigim ucret XX TL
Ilginize tesekkurler!