aLLioni adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yanlış biliyorsun ben DOğma büyüme bergamalıyım. Biz sokak kapılarımızı bile kilitlemeden yatıyoruz . Kulaktan duyma yalan yanlış bilgilerle kişileri yalış yönlendirmeyin
Güldürmeyin beni. Adam almanyadan ailesini ziyarete geliyor aile sevinç içinde arka bahçeye geçiyorlar ön tarafta girip bütün valizleri alıyorlar dikilide 2 yan komşumuz.. 1 saat sonra bergamada pazarın üst sokağında bir eve giriyorlar. Ordan çıkıp pazarın karşısındaki yolun oraya bütün eşyaları atıp tüyüyorlar. Alman adamın pasaportundan bulup haber verdiler. Gelen polis ekibin manisada 3 mekan soydugunu ayvalıkta soydu mekandan kıymetsizleri bu şekilde yola savurduklarını.. Her yıl bu ekibin sürekli geldiklerini vs söyledi. Ben buraya yazsam şiir olur. Yazlık olan nerde hırsızlık olmuyor.. Ben bunu yazdım şimdi manisalılar, ayvalıkta oturanlar yazsın 'yok yahu bizim burda ne hırsızlığı atmayın' ... s fdkgljsdşflgkjsşdlfgj

Benim demem o ki 24 saatte bir soygun var aman dikkat degil. Yazlıkçıların çok olduğu yerlerde olur demek istiyorum.. Başka yerlere çekmeyin konuyu..