Öncelikle hayırlı olsun Bremen çok güzel bir şehir inşallah vizenizi alır gelirsiniz 2 sene ben de bremen'de yaşadım.
2. olarakta ulusal vize Almanya'da inceleniyor. O kadının müdahale şansı var mı yok mu bilemem ama Almanlar bu tür konuları affetmez kadın hakkında şikayetçi olmanızı tavsiye ediyorum.
3. Red gelirse ikamet adresinizi kısa süreli olarak değiştirip İzmir'den alabilirsiniz diye biliyorum. Kız kardeşim istanbuldan ben izmirden almıştım. İzmir'de ki personel baya kibardı.
4. Mesleğinize dair dökümanları sunduysanız büyük ihtimalle onay gelir çünkü son zamanlar da vasıflı göçün önünü açtılar vasıflı insanlar daha kolay gelebiliyor.
5. Şiddet, sahtecilik gibi durumlara bulaşıp tutanak olmadığı sürece kara liste gibi bir şey söz konusu olmaz diye düşünüyorum. ( az çok burada ki sistemi öğrendiysem)
Vize işi tamamdır hocam. Aynen dediğiniz gibi oldu. Kadın sırf pisliğinden yapmış.