Merhabalar, Sayın Boruto,
Web sitemiz üzerinden üst düzey performansıyla, Fiziksel Sunucu paketlerimizi inceleyebilirsiniz.https://www.sunucun.com.tr/kategori/...-servers-e5-v2

Aklınıza takılan bütün sorularınızı 7/24 hizmet veren teknik ekibimize sorabilirsiniz
.İletişim: 0 850 308 82 26 - info@sunucun.com.tr

Boruto adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar r5 5600x veya ona denk işlemci serisinde 64gb ram 1tb nvme dedicated arayışım mevcut şu anda olduğum firmadan gayet memnunum fakat sürekli ddos saldırısı almaktayım bana gelen saldırılar tamamen firmamı da etkiliyor firmada istemiyorlar beni saldıran kişi ilk bana gelip aynı cihaza nereden alıyorsan aynı fiyattan veririm demişti cihazımın süresi olduğu için teşekkür ederim demiştim şu anda ona yazdığımda 3 katı fiyat çekiyor 12k istiyor aylık olarak

bana hizmet sağlayacak firmadan şunu istiyorum her hangi bir ddos saldırısında sunucum düşürse firmadan kovulmak istemiyorum ve saldırının çözülmesini istiyorum 2-3 farklı hosting gezdim hepsi farklı verimerkezindeydi hepsi gelen saldırıların 50mbit - 100mbit olduğunu belirtiyor ama korumalarının işlemcisi %98 %99 oluyormuş sonra tüm müşterilerde sorun yaşanıyormuş tekliflerinizi özelden bekliyorum