Süper Mario olmak istiyorsanız deneyin bunu. 3 4 gün uğraştıktan sonra domaini kaydetmeyi başardım. Şimdi kredi kart bilgilerimi girdim. Fatura da kesıp gonderıldı. Ama para çekılemıyor. Kendım manuel ödeyeyım diyorum bu sefer de siteden dışarı atıyor. 4 5 kez denedim her seferınde 3d onay kısmında 0 euro cekmeye calısıyor. Hayır domaınınden gectım. Bu sitede şimdi kart bılgılerım kayıtlanmış oldu. Nereye varacak bu saçmalığın sonu bılmıyorum. Bu domain firması ile ilgili tonla konu açıldı. Konuyu açanalrın bir suçu zaten yok. Çunku alabilenler de var. benım arkadasım da aldı hem de hıcbır sorun yasamadı. Benim gibi sorun yasayanler ama ısın ıcınden cıkamıyor bunu da bılmenızı ısterım. Valla nerden bulaştım buna bılmıyorum. Bir de dıyor kı odeme yapmayanlara 2.5 euro ceza vs vs. yemınle labırent gibi bir sıte. Hani bırakın kampanyayı bır kenara. Duz olarak alayım desenız gene alamazsınız. Trust Pilot da tek olumsuz yorum yok fırmada. 20 yılı aşkındır bu sektordeyım. Görduğum en saçma yer burası oldu. İnşallah Süper Mario olarak engelleri aşıp bayragı gondere cekebılırım
Hocam zaten fatura kesildiyse sizin bir şey yapmanıza gerek yok. Bende ilk fatura kesildiğinde otomatik oalrak kartımdan olmaya çalışmışlar ama kartın internet alışveriş limiti dolduğu için karttan parayı alamamış. Sonra limiti arttırdım kendisi 1-2 gün içerisinde karttan parayı çekti. 0 euro çekmesinin sebebi de kartınızdan para çekmek veya fatura için değil kartınızı otomatik ödemeler için kaydetmek amacıyla.