Ben 1 yıldır istikrarımı dakika dahi şaşırtmadan gün 2 video yükledim şuan 3700 abonem ve 1100 yakın video var kanalda. İstikrar evet bir kriter ama en en en önemlisi izleyici seni neden izleyecek bu önemli abi
Duraan tek düze konuşurken aralarda sessiz olmak vs olursa 2024 yılında kimse izlemez youtube videoyu 50 insanın önüne çıkarıyor bunlardan 40 tanesi videoya tıklayıp 30 saniye sonra çıkıyorsa youtube hemen anlıyor ve diyor ki bu video boş aga boşuna maliyet üretipte insanların önüne çıkarmayım diyor ve video patlıyor.
Keza 50 insanın önüne çıkıyor ve bunlardan 30 tanesi 30dk videonun tamamını izleyipo bitiriyorsa youtube diyorki bak bak herif kitleyi elinde tutmuş şuna bi 50 tane daha ateşleyim diyor o 50 de videoda tutarsan youtube tamam aga bu adam olmuş ben bunu biraz yükselteyim madem 1000 kişi vereyim onları da tutarsa bu adam yürür diyor ve kanal yürüyor.
Bu arada istikrarı aynı saatte her gün içerik yükleme gibi algılamamakta önemli.
İstikrar kanal konseptine uygun türde içerikleri düzenli yükleme ile oluyor.
Ayda 7-8 video atmakta istikrar.
Üstte sohbetlerimizde dediğimiz gibi içeriğe özen gösterip doğru açıklama, uyumlu etiketler, etkileyici başlık ile düzenli video yükleyeni ödüllendirir.
Trafik sağlar bir süre sonra.
Bundan sonrası kitlenin bir tepki vermesi. Beğeni, yorum, izleme , abone olma , paylaşma vs. Burada da içerik kalitesi devreye giriyor. Kitleyi ikna etme kısmı.
Kanal linkini yazsaydınız keşke insanlar yorum yapabilirdi hem de ekstra trafik sağlanırdı bir bakardık kanalınıza. 1100 videonun montajı, etiketi, açıklaması, kapak fotosu vs baya zaman alan işler.
bunları yaptınız mı yoksa rastgele videolar mi yüklendi sadece.