ya hocam hiçbir türk pos firması ile çalışılmaz. herkese *********** gözüyle bakıyorlar. ltd firmamız üzerinden actıgımız pos ile 6k ödeme aldık. sabah saat 8 de arıyorlar car car yok bu ödemeyi niye yaptı neden yaptı lan bi de ödeme linki olustururken belirtmisim yani su su fatura ödemesi diye acıklaması var yani. yok kart sahibinin kimlği, yok kart resmi. oldu canım başka? ben bu bilgileri müşterimden nasıl alıcam ne diye isticem? sistemleri çok saçma.
Merhabalar servislerimiz sürekli olarak güncellenmektedir. Vallet her geçen gün Türkiye'nin en iyi ödeme sistemi olma yolunda ilerliyor sizlerle çalışmaktan memnuniyet duyarız. Sizler için elimizden gelen herşeyi yapacağımıza emin olabilirsiniz.
Eğer para kara para değil ise vallet. Kara para ise bloke koyuyor

.
Vallet taki ilk link ile ödeme işleminde müşteriden kimlik ve kartın görüntüsünü istedi. Bu durumdan sonra anında bıraktım.
Ekibini Masak işe alsa Türkiye de kara para aklama biter.
Merhabalar değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. Bankaların ciddi mobingleri altında hizmet vermeye çalışmaktayız. Bu konuda çok ciddi incelemelerle savaşmaktayız.
Wallet komisyon oranı diğerlerine çok yüksek.
Denedim ama olmadı bazı api sorunları yaşadım.
Şu an En iyisi iyzico ve Paytr
Merhabalar; sizlerle tekrar çalışmak isteriz elimizden gelen tüm desteği sağlayacağımıza emin olabilirsiniz.
evet mağazalar mantığı orada da var. Ben vallet ilk çıktığında denemiştim çok sorun yaşadım paytr geri döndüm.
Geçenlerde aradılar yeniden çalışalım diye riske atamam dedim şikayet konularını takip et hocam silinmeden yada çözümlenmeden kullananlar ne sıkıntılar yaşıyor görebilirsin bir fikir oluşur
Merhabalar; sizlerle tekrar çalışmak isteriz elimizden gelen tüm desteği sağlayacağımıza emin olabilirsiniz.