Tatoglubilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
''avcılık kovuşturmaya izin vermemiş '' bu durumda arabulucu olaya dahil olmaz. Savcılık mahkemeye yönlendirmeden bir adım önce arabulucu dahil oluyor. Arabulucu fiyat belirlemez , karşı tarafın talebini sana iletir . Sen kabul edersin ya da etmezsin o sana kalmış .

Sana gelen mesaj UYAP üzerinden geldiyse Arabulucudur eğer UYAP üzerinden ya da evine zarf ile gelmediyse dikkate alma ayak yapıyorlar. Ancak söylediğim şekilde geldiyse ödemeni tavsiye ederim. Çünkü mahkeme ücreti , avukatlık ücreti emin ol o paralara gelecek. Karşı tarafın avukatlık ücretini sen ödüyorsun çünkü. 30-40k paralara gelecektir.

Arabulucu diye mesaj gelmiş fakat ben ara bulmak için para ödemek istemiyorum. Hayır yani bişey de yapmadım. Birazcık terbiyesizleşeceğim ama o parayı veriyorsam hakkını da veririm. Bunlar bildiğiniz sataşıp sonrasında beni itekledin vs diye para isteyen tipler. Ben böyle insanlara bırak para vermeyi yağmurlu havada su bile vermek istemem. Gerekirse aynı para cebimden çıkacak bile olsa onların işine yaramasın, avukata vs dosya masrafına gitsin.