Arkadaşlar merhaba, google keşfet bölümünde örnek veriyorum Takvim çok yapıyor bunu, aynı içerik 2/3 günde bir aynı başlık ile KEŞFET bölümünde karşıma çıkıyor. Tamam diğer sitelerin de çıkıyor ancak onlarda 1s , 3s. 5s. 2g , 4g hadi taş çatlasın ömrü 1h yani 1 hafta. sonrası gözükmüyor zaten.
Ancak Takvim in mesela 3 gün önce gördüğüm başlık 23dk olan içerik aradan zaman geçmesine rağmen, yine aynı başlık 54dk önce az önce karşıma çıkıyor? fakat içeriğe girdiğimde herşey aynı gibi. sadece yeni yayınlanmış gibi.
Şimdi bunlar burada ne yapıyor?
Güncelleme tarih kısmını mı bir tek değişiyor?
İçerik içine birkaç bilgi mi ekleyip, tekrar güncelleme tarihini o günün tarihi yapıp, yayına alıyor?
Yada aynı içeriği yine aynı başlıkla yeniden oluşturup, eski kırılacak linki bu yeni oluşturduğuna mı yönlendiriyor? yada silip, yeniden aynı isimle oluşturduğu için o an yeni bir içerik mi algılanıyor? çünkü değişen bişey yok? url yapısı aynı, 3 gün öncekini siliyor vatandaş, aynı bilgilerle aynı url yapısı ile, aynı başlık ile yeniden günümüz tarihinde yayına mı alıyor?
MANTIĞI nedir? nasıl yapıyorlar bunu? takip eden? araştıran? bilen? çözen?
ve bu her sitede olmuyor, wordpress sitelerde mesela, yada farklı yazılım, ama bu Takvim ve benzeri siteler yapıyor?
düşünceleriniz? fikirleriniz? önerileriniz veya eleştirileriniz? LÜTFEN?
Hocam aynı taktikle uzun süre keşfetin anasını ağlatmıştım. Bir haberi 20-30 kere keşfete düşürüyordum yayın saati ve tarihini güncelleyerek. Ancak spam güncellemesinden sonra benim sitede yememeye başladı. Hatta artık hiç keşfete düşemiyor sitem. Ama o dönem çok keyifliydi açıkçası. İçerik giremediğim zamanlarda bile site uçuyordu.