Merhabalar, geçenlerde Berreys firmasından iki adet domain satın alarak bir projeye başladım. Ancak işler beklediğim gibi gitmedi; firma ile DNS ayarlarını değiştirme konusunda ciddi sorunlar yaşadık. Bu durum, projemin seyrini olumsuz etkiledi ve beni zor bir sürece soktu. Sorunlar nedeniyle firmaya yönelik bir şikayet başlattım.
Bu sürecin ardından firma sahibi, yaşanan sorunları çözmek ve oluşan anlaşmazlığı gidermek amacıyla benimle iletişime geçti. Kendisiyle yaptığım görüşmede, domainleri bir müşteri adına aldığımı ve yaşanan aksilikler nedeniyle müşterimin projeden vazgeçtiğini, bu sebeple de yazılıma yapılan yatırımın zararının karşılanması gerektiğini dile getirdim. Firma sahibi, durumu anlayışla karşıladı ve akşam üzeri beni tekrar arayarak tüm zararlarımın karşılanacağını taahhüt etti. IBAN bilgilerimi aldılar ve kısa süre içinde ödemelerimi tamamladılar.
Bu süreçteki profesyonellikleri ve müşteri memnuniyetine verdikleri önem beni gerçekten şaşırttı. Beklentimin ötesinde bir çözümle karşılaşmak ve firma tarafından bu derecede destek görmek, yaşanan tüm sorunlara rağmen olumlu bir deneyim oldu. Bu nedenle, Berreys firmasına gösterdikleri anlayış ve çözüm odaklı yaklaşımları için teşekkür etmek isterim.
@eozguR;