theyusufbulut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkese selamlar, İyi forumlar dostlar. Az önce konu açtım fakat içerik biraz karışıktı ve forum kuralları dışına çıkıyormuş. Yeniliyorum.

Ben özellikle twitter üzerinde ciddi bir Smm panel kullancıısıyım(konuyu onun için burada açtım) ve çok rahatlıkla söyleyebilirim ki 20-25 farklı panel kullandım.
Ama kimisi milleti bıktırıyor kimisi kaliteli hizmet veriyor ve artık etraf o kadar çok panelci oldu ki insanlar hangisinin doğru hizmet verdiğini bilmiyor ve bulana kadar ciddi bir miktar parasından oluyor.

Bende şu an'a kadar kullandığım panellerden bazılarını puanlayacağım ( panellerin hepsi r10 üzerinde konu açmış panellerdir çünkü panelleri buradan buluyorum )

Tavsiye ettiğim servislerinin orta kalite çalıştığı destek ekibinin ilgilendiği ve müşteri memnuniyetinin olduğu paneller şöyledir;

1) Paneliniz / 10 üstünden 6 puan veriyorum / servisleri orta kalite / özellikle destek ekibi çok iyi yarı yolda bırakmıyor /
2) Hepsi sosyal / 10 üstünden 6 puan veriyorum / destek ekibi iyi ve servislerinde yapılan güncelleme kaliteyi arttırmış /
3) Smmxy / 10 üstünden 6 puan veriyorum / servisleri iyi, fiyat açısından piyasaya göre orta / destek ekibi iyi /

Kullanıp hızla bıraktığım bazı paneller;

1) Reklambayi / destek ekibi en az 6-7 saatten aşağı ilgilenmiyor bıktırıyor / servisleri çok uzun gönderim saatleri var / 10 üstünden 2 puan
2) Vips medya / destek ekibi genelde geçiştiriyor / servisleri ucuz ama gönderim saatleri çok uzun / 10 üstünden 3 puan
3) Sosyal medyacim / Destek ekibi kötüden bir tık iyi / servisleri çok pahalı / gönderim saatleri çok uzun olmasada yinede uzun / 10 üstünden 3 puan

Bu konum özellikle twitter olmak üzere instagram ve telegram servisleri için geçerlidir. umarım bu konum kapanmaz çünkü panelleri r10 üzerinden bulup kullanıyorum eğer kapanırsa kesinlikle r10 ekibinin taraf tuttuğunu düşünürüm. burada forumdaş arkadaşlar ile birlikte birbirimize tavsiyelerde bulunup destek alacağız aksi halde ne işe yarayacak herkes gelip para verip reklam yapsın r10'un adı kötüye çıksın kesinlikle Tavsiye etmem bunu.

Sizlerinde kullandığı Smm paneller ve memnuniyet durumunuzu konu altında belirtebilirsiniz. Herkese iyi forumlar Birbirimize destek olalım sevgiler
Bizide deneyin hocam sosyalpanelin.com.tr